New: Aves-IT

Na ongeveer 20 jaar voor diverse werkgevers in de wereldwijde IT Infrastructuur-branche te hebben gewerkt, wordt het nu toch tijd om een en ander als ondernemer anders te gaan doen. Meer de nadruk op de inhoud, minder op de vorm. Vandaar ook deze blog: Vanwege de inhoud!

Op deze blog ga je straks in ieder geval gratis en voor niets kunnen vinden:

  • Informatie over nieuwe ontwikkelingen in de IT Infrastructuur
  • Reviews van producten
  • HOWTO’s .. hoe los je dat ene probleempje nu eigenlijk op?
  • Alledaagse dingen in de IT Infrastructuur

Natuurlijk vind ik het fijn als je dit iedereen in je netwerk vertelt, maar nog fijner zou ik het vinden als je me zou overwegen voor een volgend IT Infrastructuur project. Via Aves IT is het mogelijk om volledige invulling te geven aan eenieder welk IT Infrastructuur project. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Mocht je hier komen omdat je op zoek bent naar een IT Infrastructuur professional, bekijk gerust even mijn LinkedIn of About.Me pagina, die ik natuurlijk graag toelicht.