CloudBolt Partnership

Vanaf nu is Aves IT ook CloudBolt partner, en helpen we graag met het beheer van public, private en hybride clouds met dit prachtig Cloud Management Portal.

CloudBolt is een ‘on-premise’ oplossing, wat mogelijkheden aan gebruikers aanbiedt via een enkele, eenduidige, portal die kan worden gebruikt door gebruikers van alle lagen in technologische vaardigheden.

CloudBolt maakt een eenheid van de private en IT en publieke clouds. Hiermee wordt een gecentraliseerd platform gemaakt, waarvan eindgebruikers gebruik kunnen maken om IT resources aan te maken en te beheren door de hele levensduur van deze resources, terwijl beheerders het gebruik van deze resources kunnen meten en controleren, onafhankelijk van de locatie en achterliggende technologie.

CloudBolt benadert het idee van een hybride cloud met een principiële leveranciers-onafhankelijke aanpak, waardoor de huidig gekozen technologie in de huidige IT praktijk kan worden hergebruikt en voegt krachtige automatisering toe aan het huidige landschap.

CloudBolt Software heeft dit hybride cloud platform gemaakt na jaren ervaring opgedaan te hebben en bewezen doormiddel van implementaties in Enterprise DataCenters van automation tools zoals Loudcloud/Opsware/HP SA.

Tagged with: ,